Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011

ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ


ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ

    Αγαπητές φίλες, αγαπητοί φίλοι επανέρχομαι με ένα ακόμα άρθρο μου για να μιλήσουμε αυτή την φορά για ένα πρόβλημα που μας απασχολεί αρκετό καιρό τώρα και είναι το ΧΑΡΑΤΣΙ για τα ακίνητα μέσω του λογαριασμού της ΔΕΗ και των άλλων εναλλακτικών παροχών ρεύματος.
Η Κυβέρνηση επέβαλε με εκβιαστικό τρόπο το χαράτσι για τα ακίνητα.
Εδώ μπαίνουμε στο δίλημμα ΝΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΩ ή ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΩ.
Εγώ ως πολίτης Βλάσσης Μακαρώνης σας λέω με βροντερή φωνή ότι όλοι μας πρέπει να αντισταθούμε στην πράξη και ΝΑ ΜΗ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ αυτό το ΧΑΡΑΤΣΙ που η κυβέρνηση με πρόσχημα την ΤΡΟϊΚΑ μας το επέβαλε.
Βγαίνουν κάποιοι υπουργοί και βουλευτές στα ΜΜΕ και λένε πως πρέπει να πληρώσουμε για το καλό ΔΗΘΕΝ της Χώρας μας.
Εγώ θα ήθελα να ρωτήσω τους κυβερνώντες αφού μας έφτασαν ως εδώ, το λαό στα όρια της οικονομικής εξαθλίωσης και όχι μόνο, έχουν το θράσος να μας ζητάνε να πληρώσουμε εμείς τα σπασμένα τα δικά τους. Εμείς δεν έχουμε καμία μα καμία ευθύνη για την όλη αυτή κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στην πατρίδα μας. Άλλοι την καταντήσαν έτσι και δυστυχώς ακόμα κυβερνάνε, με τον ένα ή άλλο τρόπο...
Την ευθύνη την έχει η παρούσα κυβέρνηση και η προηγούμενη που τώρα νίπτει τας χείρας της σαν Πόντιος Πιλάτος. Ας αναλάβει λοιπόν τώρα την ευθύνη η Κυβέρνηση και να δώσει άμεσα λύση.
Μια σημαντική πρωτοβουλία είχαμε από τη Δημοτική Αρχή της Νέας Ιωνίας – Αττικής και θα ήθελα εδώ να τους συγχαρώ, να τους πω πως είμαστε όλοι σχεδόν στο πλευρό τους και να προχωρήσουν σε όλα αυτά που μας υποσχέθηκαν ως Δήμος.
Ήρθε η ώρα να συστρατευτουμε μαζί σε αυτόν τον ΑΓΩΝΑ ΖΩΗΣ για δώσουμε το μάθημα στους οποίους εγκέφαλους σκέφτονται κατά αυτό τον απαράδεκτο τρόπο. Αυτό το μέτρο της κυβέρνησης δεν είναι δυνατόν να περάσει με το έτσι θέλω και δεν πρέπει να το αφήσουμε να περάσει.
Αρκετά βάρη μας έδωσαν οι κυβερνώντες τα τελευταία δυο χρόνια. Ήρθε η ώρα της αντίστασης. Για μια αξιοπρεπή Ελλάδα και για αξιοπρέπεις Έλληνες που θα σεβόμαστε εμείς πρώτα απ’όλα και μετά οι Ευρωπαίοι.

ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ.     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου